Marjolein

Marjolein is van origine afgestudeerd psycholoog. Naast haar universitaire opleiding heeft zij zelf zangles gevolgd, en later een één-jarige zangopleiding CVT (Complete Vocal Technique) afgerond. Van jongs af aan heeft zij veel gezongen; in een worshipband met vrienden, in restaurants, op bruiloften, maar ook als solist bij een musicalconcert of een harmonieconcert.

Marjolein heeft meerdere keren als backing vocal gezongen, zowel live als het inzingen van cd opnames, voor zowel binnenlandse als buitenlandse artiesten. Daarnaast is zij vaste backing vocal geweest bij gospelartiest Elvis E.

Na een opleiding aan het conservatorium van Amsterdam/Zangschool Haarlem is zij nu volledig werkzaam als zangdocent en uitvoerend zangeres. Zij geeft les op een muziekschool en thuis. 


WorshipCafé

Samen met haar man heeft Marjolein het initiatief 'WorshipCafé' opgericht. Elke maand organiseren zij een aanbiddingsavond. 

'We ontmoeten elkaar, niet oppervlakkig, maar we maken tijd voor elkaar. En we maken tijd voor God!' 

Het WorshipCafé staat voor ontmoeting, verbinding en aanbidding. Het mag een plek zijn waar je even uit de dagelijkse sleur en drukte wordt gehaald en tot rust mag komen. Wil je een keer langskomen? Volg WorshipCafé op Facebook voor de data en locaties!