Hoe ziet een zangles eruit? 

Lesopbouw
Tijdens mijn lessen streef ik naar een vaste opbouw en structuur, ongeacht het onderwerp wat we behandelen of het doel van de les. Dit creëert rust en ruimte om goed het leerproces in te gaan. We weten waar we aan toe zijn en wat er van ons wordt verwacht. Natuurlijk staat niet alles van tevoren vast en zijn 'uitstapjes' soms nodig om de leerling op weg te helpen, die maak ik dan ook graag! Ik vind het belangrijk dat je je veilig voelt tijdens de les. Ik ben er tijdens de les om je op weg te helpen en zeker niet om je te oordelen. Bij binnenkomst check ik altijd eerst even hoe het met je gaat, daarna gaan we inzingen en technische oefeningen doen. Daarna mag je lekker zelf aan de slag en je lied gaan zingen!

Begeleiding
Tijdens de lessen kan je gewoon mee zingen met een track, gewoon zoals je (wellicht) thuis ook zult oefenen. Ik heb een Spotify-account waarop je je lied kunt opzoeken. Inzingoefeningen zal ik begeleiden op de piano, en als het lied het toelaat (en mijn skills ook ;-)) kan ik je eventueel op de piano begeleiden.

Methode
Ik geef niet volgens één methode les. Tijdens mijn opleiding tot zangdocent heb ik verschillende methodes en theorieën gehad, maar ik ben in geen van de methodes professioneel geschoold. Tijdens de les kijken we waar jij behoefte aan hebt en hoe jij het makkelijkst leert. 


Ben je nieuwsgierig en wil je het een keer komen proberen? Boek dan snel een proefles via het contactformulier!